DISCLAIMER

DISCLAIMER donatus

Donatus zorgt ervoor dat de websites https://www.donatus.nl en https://www.kerkrisicocheck.nl goed werken, toegankelijk zijn en juiste informatie bevatten. Maar, soms kan het gebeuren dat de websites tijdelijk niet bereikbaar zijn of dat de informatie op de websites niet (meer) klopt. Lijdt u daardoor op de een of andere manier schade? Dan zijn wij niet aansprakelijk.
De informatie op deze websites is van Donatus Verzekeringen. Wilt u de informatie gebruiken? Vraag ons dan eerst om toestemming.
Als eigenaar van de websites mogen we de informatie op elk moment, zonder aankondiging, wijzigen of verwijderen. Ziet ú iets wat niet klopt of niet werkt? Dan horen we het graag. Zodat we het snel kunnen aanpassen.
Donatus garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.
Op onze websites staan hyperlinks naar andere websites. Donatus is niet verantwoordelijk voor de toegankelijkheid en inhoud van de websites van derden. En voor hoe derden omgaan met uw persoonsgegevens. Lees daarom – als die er is – altijd het privacy statement van de site die u bezoekt.
Heeft u vragen? Bel 073-5221700 of mail info@donatus.nl