MELDINGEN NIET AANGEKOMEN VANWEGE TECHNISCHE STORING

In de periode van 2 tot 15 februari zijn de meldingen via onderstaand contactformulier niet bij Donatus binnen gekomen. Heeft u onderstaand contactformulier in deze periode ingevuld en verstuurd en nog niets vernomen van Donatus? Neem dan alstublieft nogmaals contact met ons op. Onze excuses voor het ongemak.

Vraag over uw vernieuwde verzekering(en)?

Op dit moment is het erg druk en duurt het langer dan gebruikelijk voordat we u te woord kunnen staan. Heeft u een vraag over de correspondentie die u heeft ontvangen betreffende uw vernieuwde verzekering(en)? Bekijk op
deze pagina welke situatie op u van toepassing is en of we een reactie van u verwachten of niet. Ook vindt u hier de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Wij staan u graag te woord

Wilt u contact opnemen met Donatus? Bijvoorbeeld omdat u een vraag heeft over uw verzekering? Of wilt u een schade melden of meer informatie over een bepaald onderwerp? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Bel ons op 073- 5221700. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Liever contact via de mail? Stuur een e-mail naar: info@donatus.nl of vul ons onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Uw gegevens:

Contactpersoon*

Correspondentieadres:

Straat en huisnummer / Postbus*
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Heeft u al een verzekering bij Donatus?*

Uw bericht*