Komt u ook naar de Kerkenbeurs en vakbeurs Monument?

18 april 2022

Donatus staat in mei 2022 op twee beurzen. We nodigen u voor beide beurzen van harte uit, de toegang is gratis.

Dit jaar vindt de Kerkenbeurs plaats in de Expo Houten op 17 en 18 mei. De Vakbeurs Monument is op 17, 18 en 19 mei in de Brabanthallen in Den Bosch.

Als relatie van Donatus ontmoeten wij u graag op één of beide beurzen. Wilt u informatie over preventie of wilt u één van onze adviseurs spreken over lopende zaken, veranderingen in uw kerkbestuur of portefeuille? Kom gerust langs. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom, dus neem gerust een introducee mee.

Kosteloos aanmelden Kerkenbeurs

Kerkenbeurs is dé facilitaire vakbeurs voor beheerders, kosters en besturen van kerken uit alle denominaties die Nederland rijk is. U ontmoet hier niet alleen leveranciers op het gebied van (ver)bouw, restauratie, onderhoud, inrichting, geluid en meubilair. Ook vindt u er organisaties met diensten en producten die u in uw kerk gebruikt op uiteenlopende terreinen. En natuurlijk kunnen wij als verzekeraar hier niet ontbreken.

Via deze link meldt u zich kosteloos aan voor de Kerkenbeurs.
Uw kortingscode is: KB2022DON

Kosteloos aanmelden vakbeurs Monument

Hét trefpunt voor erfgoedprofessionals met een focus op gebouwd erfgoed. U treft er innovaties, oplossingen en best practices en u kan er deelnemen aan symposia en debatten.

Via deze link meldt u zich kosteloos aan voor de vakbeurs Monument.

Ons laatste nieuws