Kerkenbeurzen uitgesteld vanwege corona virus

17 maart 2020

Vanwege de corona crisis heeft de organisatie van de kerkenbeurzen besloten beide beurzen uit te stellen. Kerkenbeurs Noord vindt nu plaats op 5 en 6 juni in het Fries Congrescentrum in Drachten. Voor meer informatie verwijzen we u naar www.kerkenbeurs.nl. Uiteraard brengen wij u op de hoogte zodra er meer informatie is.


De kerkenbeurs Noord zou plaatsvinden op 20 en 21 maart 2020 in het Hanzeplaza Groningen en de Kerkenbeurs Zuid op 3 en 4 april 2020 in de Grote Kerk in Goes.

Kerkenbeurs is dé facilitaire vakbeurs voor beheerders, kosters en besturen van kerken uit alle denominaties die Nederland rijk is. U ontmoet hier niet alleen leveranciers op het gebied van (ver)bouw, restauratie, onderhoud, inrichting, geluid en meubilair. Ook vindt u er organisaties met diensten en producten die u in uw kerk gebruikt op uiteenlopende terreinen. Bijv. kerkbladen, administratie, liturgisch textiel, orgels, websites, social media en hulpverleners. En natuurlijk kunnen wij als verzekeraar hier niet ontbreken.