Deelname onderzoek monumenteigenaren

21 december 2022

Het Nationaal Restauratiefonds is een samenwerkingspartner van Donatus. Momenteel voeren zij een onderzoek uit onder monumenteigenaren. Bent u eigenaar van een monument? Dan willen zij u van harte uitnodigen om deel te nemen aan het onderzoek.

Online vragenlijst

Het invullen van de online vragenlijst kost u ongeveer 15 minuten. Klik hier of op onderstaande button voor de vragenlijst. U kunt deze invullen tot en met 15 januari 2023.

Maak kans op een tegoedbon van Erfgoedlogies
Zij stellen uw medewerking bijzonder op prijs en verloten onder de deelnemers van dit onderzoek 50 tegoedbonnen ter waarde van 50 euro van Erfgoedlogies, waar u kunt genieten van ons erfgoed in de vorm van een overnachting. Als u uw gegevens achterlaat aan het eind van de vragenlijst krijgt u persoonlijk bericht
wanneer u één van de gelukkige winnaars bent.

Doel onderzoek
Met dit onderzoek wil Het Nationaal Restauratiefonds in kaart brengen wat uw behoeftes zijn bij het behoud van uw monument en op welke wijze zij u daarbij kunnen ondersteunen. De onderzoeksonderwerpen zijn onder andere: restauratie, verduurzaming en financiering van monumentale panden, informatievoorziening en kennisdeling.

Bescherming van uw persoonlijke gegevens
In de vragenlijst zijn enkele vragen opgenomen over financiering van monumentale panden. Deze vragen hebben geen verkoopdoel en worden anoniem verwerkt. Het Restauratiefonds en Right Marktonderzoek (uitvoerder van dit onderzoek) onderschrijven de wettelijke regels bij het uitvoeren van onderzoek en het beschermen van uw persoonlijke gegevens. Indien u geen antwoord wenst te geven op dergelijke vragen, dan kunt u dit aangeven in
de vragenlijst.

Alvast bedankt voor uw tijd!