Donatus vindt de bescherming van de privacy van haar klanten van groot belang

25 mei 2018

Wij stellen alles in het werk om uw privacy te beschermen en tegelijkertijd onze service zo persoonlijk mogelijk te houden.

Vanaf 25 mei 2018 is er veel veranderd op het gebied van privacybescherming. Vanaf deze datum is de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) definitief vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG staat ook wel bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR).

In onze Privacyverklaring informeren wij u over: wat persoonsgegevens zijn; wat wij bedoelen met verwerken; waarvoor wij ze gebruiken; hoe wij uw gegevens beveiligen; van wie wij persoonsgegevens ontvangen; welke rechten u heeft; welke persoonsgegevens wij verzamelen en hoe lang wij persoonsgegevens bewaren.

Heeft u aanvullende vragen over de wijze waarop wij omgaan met privacy of wilt u meer weten over het uitoefenen van uw rechten, neem dan contact met ons op of met onze functionaris voor gegevensbescherming via FunctionarisGegevensbescherming@donatus.nl. Uiteraard kan dit ook per post of door een bezoek te brengen aan ons kantoor.

Bron: Donatus 25 mei 2018